Arend van Houwelingen is per 1 februari de nieuwe managing director van CRM Partners. Van Houwelingen zal zich in zijn nieuwe functie gaan bezighouden met het bevorderen van kwaliteit en innovatie.

Arend van Houwelingen

Arend van Houwelingen beschikt over ruime ervaring in commerciële functies binnen de IT. Van Houwelingen was onder andere werkzaam voor softwareleverancier Everest en werkte vier jaar als business manager voor CRM Partners. Arend van Houwelingen volgt Emiel Putman op als managing director. Putman vormt samen met CTO Rik Dubbink en COO Peter Stulp de directie van CRM Parnters.

Overname BrightONE

CRM Partners heeft onlangs BrightONE overgenomen. De veranderingen in het bestuur zijn het gevolg van deze overname. CRM Partners en Arend van Houwelingen hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. “Zowel de markt als CRM Partners is klaar voor de volgende stap.” vertelt managing director Arend van Houwelingen aan de website Dutch IT Channel. “Steeds meer bedrijven zetten in op Customer Engagement. Daarvoor is niet alleen slimme technologie nodig, maar ook een menselijke en organisatorische verandering. Ons doel is om de komende jaren uit te groeien tot een partner die bedrijven op beide assen ondersteunt.”

Ambitie

CRM Partners heeft de ambitie om de Europese marktleider op het gebied van Customer Engagement te worden en heeft met de overname van BrightONE en het aanstellen van Arend van Houwelingen als managing director weer een aantal concrete stappen in de richting van dit doel gezet.