Sponsors

Carerix, crm-leverancier van recruitment en staffing oplossingen voor intermediairs en corporate recruiters, verlegt de grenzen. Carerix heeft een CRM/ATS-implementatie bij Randstad Italië succesvol afgerond en functioneert nu als de frontoffice voor alle 287 vestigingen. Hiermee is Carerix het centrale én futureproof Search & Match-platform voor de ruim 1800 recruiters/consultants bij Randstad Italië.

Krachtig platform

Volgens Randstad Italië zijn met name de mogelijkheden van de flexibele workflow voor alle business processen en de uitgebreide API’s en connectivity onderscheidend. Daarnaast maakt Randstad Italië gebruik van het sterke ecosysteem van Carerix met lokale en internationale partneroplossingen. Verder wordt het ecosysteem gebruikt om de Randstad Innovation Fund investeringen (zoals Checkster – Referentie checks, Pymetrics – assessments en Montage – Video) standaard beschikbaar te maken voor alle twaalf Randstad landen die werken met de Carerix-applicatie. Daniele Spatari, Directeur IT Randstad Italië: “De belangrijkste redenen om voor Carerix te kiezen zijn de beschikbare en toekomstbestendige technologieën, integratiemogelijkheden en de user experience. Carerix is een prettige omgeving voor onze consultants omdat alle relevante informatie in één scherm wordt getoond. Waarbij wij ook in staat zijn om de juiste stuurinformatie te genereren richting onze decision makers. Carerix is binnen Randstad een ‘proven technology’ en wordt reeds gebruikt in twaalf andere Randstad Operating Countries. Hierdoor profiteren wij van de best practices uit die verschillende landen.

Europese groei

De keuze van Randstad Italië voor Carerix betekent een verder versteviging van onze footprint binnen Europa”, stelt Mark Hopman, Directeur Internationale Accounts bij Carerix. “Het is voor ons opnieuw een erkenning dat wij de specifieke processen en alle business lines kunnen ondersteunen met ons platform. In Nederland en België is Carerix al jaren een van de marktleiders. Voor verdere groei is onze focus op Europa erg belangrijk; dit als global partner van Randstad, maar uiteraard ook voor vele andere internationale klanten. Op dit moment genereert Carerix meer dan 50% van zijn omzet buiten Nederland.