Leerwerkbedrijf Bikkelz kiest er opnieuw voor om met PerfectView te werken. Binnen de leerwerktrajecten wordt PerfectView ingezet als een praktijkgerichte leeromgeving.

Bikkelz is leverancier van kantoorbenodigdheden en eindejaarsgeschenken en eveneens een leerwerkbedrijf. Dat doen ze binnen het werkveld van Commercieel medewerker binnendienst. Het bedrijf wordt gedragen door mensen die een arbeidsbeperking hebben, of hadden. Van de tientallen mensen die vanuit Bikkelz ontwikkeld zijn tot medewerkers binnendienst, heeft 80% werk.

Overzicht prospects en klanten

PerfectView CRM Online zorgt voor controle en overzicht voor de Commercieel medewerker. Vooral op het gebied van opvolging en voortgangsbewaking borgt het CRM systeem taken en werkzaamheden.De leerling commercieel medewerker binnendienst behoud het complete overzicht van prospects en klanten door gespreksverslagen, taken, agendafuncties en mail binnen het CRM systeem te benutten.

Samenwerken in CRM

Medewerkers en leerlingen van Bikkelz werken veelal vanuit huis. Dit betekent dat ze weinig één op één contact met elkaar hebben. Maar omdat iedereen in PerfectView CRM Online alles met elkaar kan delen, wordt er succesvol samengewerkt. Hierdoor kunnen de medewerkers en leerlingen van elkaar leren en elkaar verbeteren. Ook zorgt deze manier van samenwerken ervoor dat ze relaties beter bedienen en beheren.

“Ik kan me nog goed herinneren, dat Majid Kada van PerfectView ons een demonstratie gaf van de mogelijkheden”, aldus René van Liesdonk, medeoprichter van Bikkelz. “Toen we onze droom met hem deelden, om voor mensen met energetische en/of mobiliteitsproblemen ontwikkeling en werk te creëren, werd Majid geraakt en was een bijzondere sociale samenwerking een feit.”