CRM Partners Group ziet dat klanten meer behoefte hebben integrale digitale transformatie. Daarom trad het eind februari 2018 toe tot de Pulse en AXtension groep. Hiermee maakt CRM Partners Group de strategische keuze voor end-to-end-oplossingen voor alle businessprocessen van haar klanten: van backoffice tot en met frontoffice.

Emiel Putman, oprichter en CEO van CRM Partners Group: “Wij zien dat klanten in toenemende mate behoefte hebben aan een meer geïntegreerde benadering van hun digitale transformatie. Wij helpen onze klanten om geliefd te zijn bij hun klanten, maar daarvoor moeten wel alle processen in de organisatie op elkaar afgestemd zijn. Dit geldt zowel voor de processen die zichtbaar zijn voor de klant als voor de interne processen van een organisatie. Pulse en AXtension spelen al jaren een toonaangevende rol op het gebied van backoffice-oplossingen en CRM Partners is leidend op het gebied van frontoffice-oplossingen. Binnen CRM Partners Group wordt alle expertise van de bedrijven bij elkaar gebracht en verder uitgebouwd. We zijn hiermee één van de eerste Microsoft Partners in Europa die serieus werk maakt van een complete end-to-end-oplossing. Wij zijn de ‘Microsoft Partner of the Future’.”

In deze video vertelt Putman meer over de uitbreiding:

Video Thumbnail
CRM Partners Group maakt de strategische keuze voor end-to-end-oplossingen
CRM Partners Group de strategische keuze voor end-to-end-oplossingen voor alle businessprocessen van haar klanten: van backoffice tot en met frontoffice.