Barneveld, 14 juli 2015 – CRM Partners is gisteravond tijdens de jaarlijkse World Partner Conference (WPC) van Microsoft in Orlando voor de derde keer benoemd tot lid van de Microsoft Dynamics Inner Circle 2015. De Customer Engagement specialist behoort hierdoor tot één van de meest strategische Microsoft partners ter wereld. De Inner Circle is een top 60 van alle partners wereldwijd en leden hebben zich bewezen door waardevolle en innovatieve oplossingen te bieden die organisaties helpen succesvoller te zijn. In 2011 en 2013 behoorde CRM Partners ook al tot de Inner Circle.

“Elk jaar erkennen we tijdens de WPC onze Microsoft Dynamics partners die er met kop en schouders bovenuit steken”, aldus Neil Holloway, Corporate Vice President, Microsoft Business Solutions Sales & Partners. “CRM Partners heeft ons het afgelopen jaar opnieuw verrast met hun inzet en innovatieve oplossingen. Zij verdienen dan ook met recht de Inner Circle titel. We hebben er het volste vertrouwen in dat ze ons ook komend jaar weer gaat verblijden met hun vernieuwende werk.”

Emiel Putman, directeur en mede-eigenaar van CRM Partners: “Het is een eer om deze prestigieuze titel opnieuw op onze naam te mogen schrijven. Ik ben enorm trots op het hele team van CRM Partners, dat enorm vastberaden en bevlogen is om organisaties in de Finance-, Agri- en Members-markten te helpen om uit te blinken op het gebied van Customer Engagement. Door onze plaatsing in de Inner Circle, krijgen wij van Microsoft de bevestiging dat we de juiste koers varen. Om deze positie vast te houden, streven we ernaar ook komend jaar weer het verschil te maken in onze expertise en service.”

Over CRM Partners

Customer Engagement – dat is wat het team van CRM Partners mogelijk maakt. Altijd, overal en via elk kanaal persoonlijk contact tijdens elke klantinteractie is daarbij de leidraad voor succes. CRM Partners is in Nederland marktleider op het gebied van Customer Engagement met het Microsoft platform. Met Business Consultancy, training en technische ondersteuning worden bedrijven geholpen bij een volledige integratie van Customer Engagement in hun bedrijfsprocessen. De focus van CRM Partners ligt op drie markten: Agri, Finance en Members. Organisaties in deze branches krijgen via unieke labs toegang tot een breed scala aan diensten, oplossingen en kennis. CRM Partners is gevestigd in Nederland, Duitsland en Engeland. Bedrijven als ABN Amro, Kramp Groep, Nutreco, Bayer CropScience, Cooperatie DELA, ABN AMRO, Univé, De Zonnebloem en Omroep Max kozen al voor CRM Partners. Meer informatie op www.crmpartners.nl of op www.crmpartners.com.

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de President’s Club en de Inner Circle van Microsoft Dynamics. In 2013 ontving het bedrijf de titels CRM partner of the year finalist en Country partner of the year finalist en nam het bedrijf de Partner of Western Europe Award in ontvangst.