Pegsystems, softwareleverancier van strategische bedrijfsapplicaties wereldwijd, introduceert met Pega Field Services een nieuwe applicatie waarmee organisaties het serviceniveau van de buitendienstmedewerkers aanzienlijk kunnen verhogen. Het volledige field serviceproces wordt met de Field Service CRM georganiseerd en gestroomlijnd, vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke oplossing.

Pega Field Service CRM

Pega Field Service heeft een uitgebreid customer service dashboard met een volledig geïntegreerde mobiele app in de taal van de eindgebruiker. Organisaties zijn hiermee in staat om hun klantinteracties op locatie van begin tot het eind te beheren zodat elke opdracht direct goed, snel en efficiënt wordt uitgevoerd. Het biedt out-of-the-box functionaliteit waarmee field service organisaties informatie en processen uit de front- en backoffice kunnen samenvoegen voor een compleet klantbeeld. Door het gebruik van Pega’s predictive analytics en de gestuurde interactie met klanten, kunnen servicemedewerkers realtime elke situatie volledig beoordelen en weten zij wat de beste vervolgactie is om het serviceverzoek op te lossen.

Customer service dashboard

Het customer service dashboard regelt vanuit een centrale plek de serviceprocessen, vanaf het eerste telefoongesprek tot en met het inplannen en aansturen van technische monteurs op locatie. De geïntegreerde mobiele app beschikt over geavanceerde toepassingen waardoor medewerkers in de buitendienst hun werk efficiënt kunnen uitvoeren. Pega Field Service is eenvoudig aan te passen aan veel verschillende field service scenario’s, zoals: afhandeling van schadeclaims op locatie na een ongeval voor verzekeringsagenten of het installeren van breedband voor media- en communicatietechnici.

De oplossing is ontwikkeld op het Pega 7 platform en maakt daardoor gebruik van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van mobiele functionaliteit. Mobiele applicaties, zoals Pega Field Service, ondersteunen ook grotere datasets in de offline modus.