Teamleader krijgt een investering van 10 miljoen om haar producten en diensten verder te ontwikkelen en nieuwe markten te veroveren. Teamleader is een SaaS CRM-specialist die zich richt op het midden en kleinbedrijf.

Teamleader: CRM voor het MKB

Teamleader biedt een geïntegreerde oplossing voor o.a. CRM, offertebeheer en projectmanagement voor het MKB. Teamleader is in 2012 opgericht en is sindsdien flink gegroeid. Het einde van deze groei is nog niet in zicht met de ongeveer 23 miljoen MKB-bedrijven binnen Europa.

Lokaal en internationaal

Het succes van Teamleader zou niet alleen te danken zijn aan de investeringen in de gebruiksvriendelijkheid van de SaaS-tool, maar ook aan de inzet van lokale kantoren. Het multi-lokale karakter van Teamleader moet in de toekomst ook vorm krijgen door koppelingen met lokale software.

Fortino Capital investeert opnieuw in Teamleader

Fortino Capital ziet de potentie van Teamleader en investeert opnieuw in deze ambitieuze speler op de CRM-markt. Het is niet de eerste investering die Fortino Capital in Teamleader doet. Ook in 2015 investeerde Fortino Capital in de groei van de SaaS-tool. Fortino Capital investeert deze keer 10 miljoen in de ambitieuze CRM-leverancier.

Ambities

Het ontbreekt Teamleader niet aan ambities. De investering zal niet alleen worden gebruikt om nieuwe markten te veroveren, maar ook voor het investeren in het product en de ondersteuning van Teamleader in bestaande markten.