Op de site van Archie CRM is een gratis whitepaper te vinden, gericht op de non-profit sector. Het gaat dieper in op het relatienetwerk en hoe je deze onder controle kan ouden. In de non-profit sector zijn de geldstromen aan veranderingen onderhevig. Het is geen wet van Meden en Perzen meer dat er grote bedragen aan subsidies binnenkomen als er überhaupt nog subsidies binnenkomen.

Relatienetwerk onder controle houden

Bedrijven en stichtingen moeten op zoek naar andere mogelijkheden om het financiële plaatje rond te krijgen. Het bestaande relatienetwerk moet onder de loep gehouden worden en waar mogelijk een nieuwe worden opgebouwd of uitgebreid.

Bij commerciële bedrijven wordt er veel tijd en geld gestoken in het up-to-date houden van de relatiedatabase. In de publieke sector is gestructureerd relatiebeheer vaak een ondergeschoven kindje, dus is het een nieuwe uitdaging om hieruit dezelfde resultaten te behalen die in de commerciële sector gerealiseerd worden.

In deze whitepaper wordt hier dieper op ingegaan en op de kansen die goed relatiemanagement biedt en welke meerwaarde die heeft.

De whitepaper aanvragen kan hier.