VanMeijel is leverancier van software voor bedrijfsprocessen voor de bouw en industriële dienstverlening. Ze hebben een volledig geïntegreerde Metacom CRM-applicatie gebouwd, Relatie 360, met Progress Rollbase.

Het pakket is gemaakt om bedrijven met de organisatie van hun sales en klantcontacten te ondersteunen door middel van een volledig overzicht van de klantgeschiedenis, sales pipeline en verkoopresultaten. Met Relatie 360 hebben account managers die op pad gaan alle actuele data van de klant op hun mobiele devices. Dit betekent dat ze inzicht hebben in de projecten die er bij klanten lopen, welke contactmomenten er zijn geweest met andere collega’s en welke correspondentie er met de klant geweest is. Daarnaast hebben ze ook een financieel overzicht waarmee ze kunnen zien wat de omzet bij een klant is, welke rekeningen er verstuurd zijn en of deze ook daadwerkelijk betaald zijn.

Stephan Leferink, General Manager van Progress Benelux, laat weten dat Relatie 360, waarvoor VanMeijel het al eerder genoemde Progress Rollbase heeft gebruikt, een geweldig voorbeeld is van de kracht van hun Rapid Application Development platform dat de potentie heeft om diensten en bedrijven te transformeren. Volgens hem is dat niet alleen duidelijk door de snelle ontwikkeling van het project maar ook door de feedback die VanMeijel heeft ontvangen vanuit de bouwsector.