Om customer engagement te realiseren is het kennen van de klant een voorwaarde. Het nieuwe Mapp Digital LLC, een organisatie voor digital marketing technology, draagt hier met haar dienstverlening aan bij.

Mapp is door en voor marketeers ontwikkeld en biedt een breed scala aan gebruiksvriendelijke software en services waarbij de klant centraal staat, inclusief een geavanceerd data management platform, tools voor optimalisatie in e-mail, mobile, app, social en web marketing, campaign management en strategisch advies.

Meetbare doelstellingen

Mapp helpt marketeers bij het bepalen en bereiken van relevante, meetbare doelstellingen. Het bedrijf doet dit met speciaal hiervoor ontwikkelde, design-gedreven technologie en met de support van een wereldwijd team van in-house specialisten.

Bij Mapp horen geavanceerde technologie en gebruiksgemak hand in hand te gaan, zodat de klanten van Mapp zich kunnen blijven focussen op wat voor hen belangrijk is. Het bedrijf heeft al haar technologie samengevoegd tot één gebruiksvriendelijk customer engagement platform dat B2B en B2C klanten in staat stelt hun klanten beter te leren kennen; vanaf het eerste contactmoment tot en met deelname in loyalty programma’s. Functionaliteiten zoals predictive analytics en strategic reporting worden ook nog gelanceerd.