Schouw Informatisering is een ERP-specialist voor de voedingsmiddelenindustrie. Schouw Informatisering gaat samenwerken met Microsoft Dynamics CRM-specialist Cayentis.

Samenwerking

Ook binnen de voedingsmiddelenindustrie groeit de vraag naar CRM-oplossingen. Cayentis heeft als Microsoft Dynamics-specialist ervaring met het implementeren van CRM-oplossingen én met een aantal klanten van Schouw Informatisering. Cayentis biedt bovendien een integratielaag die een koppeling met andere systemen, websites en databases regelt. Jacques van Engelshoven, directeur van Cayentis, verklaart tegenover Dutch IT channel: “Deze koppeling zorgt ervoor dat alleen configuratie nodig is en bedrijven snel en beheersbaar aan de slag kunnen met de CRM-software.”

Geïntegreerde totaaloplossing

Schouw Informatisering wil haar klanten een geïntegreerde totaal-oplossing bieden. De samenwerking met Cayentis moet hier een bijdrage aan leveren. Het is voor bedrijven cruciaal dat de gekozen CRM-oplossingen naadloos geïntegreerd kan worden in het automatiseringspakket. Het CRM-systeem moet dus kunnen communiceren met o.a. het ERP-systeem. “Een goede afweging op het gebied van CRM software binnen het totale automatiseringspakket wordt voor voedingsmiddelenbedrijven dus steeds belangrijker.” aldus Danny Cevaal, Commercieel Directeur van Schouw Informatisering.

Vraag van de markt

Binnen de voedingsmiddelenindustrie groeit de vraag naar CRM-oplossingen en specifiek de CRM-oplossingen van Microsoft Dynamics CRM. De verwachting is dan ook dat de samenwerking tussen Schouw Informatisering en Cayentis op korte termijn vruchten zal afwerpen.