Het Nederlandse Stb automatisering & advies, bekend van hun CRM-oplossingen voor professionele verenigingen, is overgenomen door het Franse Eudonet. Dit is een leverancier voor CRM-software in Europa. Stb is overigens niet alleen een grote speler in de markt voor professionele verenigingen, ze doen het ook goed bij goede doelen en opleidingsinstituten. Het automatiseringsbedrijf heeft ondertussen 150 organisaties als klant die uit één van deze marktsegmenten komen.

Eudonet, internationaal CRM-leverancier

Eudonet is een grote internationale CRM-leverancier die actief is in Frankrijk, Engeland, Canada, Zwitserland en België. De overname van Stb past goed in het plaatje van Eudonet om internationaal verder uit te breiden. De Nederlandse automatiseerder heeft goed gekwalificeerd en ervaren personeel en heeft ruime ervaring als het om goede doelen, opleidingen of professionele verenigingen gaat.

Ontwikkeling van gemeenschappelijke oplossingen

Stb gaat vanaf nu af aan als “Eudonet Stb” door het leven. De CRM en webproducten van Stb zullen worden gecontinueerd. De release van de nieuwe versie, nummer 8, zou aan het begin van 2020 uit moeten komen.

Door de overname kunnen beide bedrijven kennis en ervaring delen en zullen gemeenschappelijke oplossingen samen ontwikkeld worden. Dan moet er gedacht worden aan mobiele apps, website-oplossingen en web-portals.