Kantoor in Laren te klein

Trueson is een Full Service CRM, Datamanagement en BI Solution Provider. Ze resideerden in Laren maar zijn sinds 1 oktober verhuisd naar B. Amsterdam. Laatstgenoemede staat ook wel bekend als “The Flightdeck Building”. Het bedrijf is hiermee klaar voor de flinke groeiambities die ze hebben en beginnen ze aan een nieuw hoofdstuk.

De CEO van Trueson, Son Truong, liet weten dat de groei noodzakelijk was, want ze waren uit het kantoor in Laren gegroeid. Op de negende, en hoogste, verdieping van het gebouw hebben ze twee aparte units die gebruikt kunnen worden als flexplekken of voor videoconferencing. Daarnaast hebben ze ook nog de beschikking over één grote werkvloer.

In de lift

Sun Truong: In het verleden hebben we de nodige uitdagingen voor onze kiezen gekregen, we kenden ups and downs, maar sinds een paar jaar zitten we enorm in de lift. Juist in de coronatijd groeiden wij fors, omdat onze klanten op zoek waren naar online tools om de connectie met hun klanten te optimaliseren. Tools waarin wij konden voorzien. We groeiden zo hard dat ons voormalige kantoor in Laren simpelweg te krap werd.

Plek met uitstraling

Niet alleen heeft Trueson meer ruimte gekregen door de verhuizing, ze zitten nu ook op een plek die uitstraling heeft. Het biedt uitzicht op het IBM-gebouw waar de drie directieleden allemaal een link mee hebben. Je zou denken dat dit toeval is, maar dat bestaat niet volgens de CEO van Trueson:

Met een kantoor op deze plek is de cirkel weer rond, het moest gewoon zo zijn. Hoe leuk ons kantoor in Laren ook was, het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk in onze journey. B. Amsterdam is een prachtige en laagdrempelige locatie die ons een boost kan geven. Ik ben er echt trots op dat we hier nu met Trueson verder kunnen gaan bouwen aan de toekomst.

Connectie en plezier

Voor Son is connectie de kern van wat hij doet en hoe hij het doet. Hij wil een wereldwijde impact realiseren met Trueson door een personal touch. De keuze voor B. Amsterdam is in dat opzicht niet zo gek, want het concept van B. is er op gericht om mensen en netwerken met elkaar te verbinden.

Son: “Ik verheug me erop om de sociale connecties op deze nieuwe plek weer aan te gaan. Uiteraard met de Trueson-familie; ik wil dat dit echt een plek wordt waar mensen met plezier naartoe gaan voor hun werk. Maar ook met de rest van de community in dit gebouw. B. Amsterdam organiseert allerlei leuke events om de bedrijven in het pand met elkaar te verbinden. En uiteraard kijk ik weer uit naar het contact met onze klanten. We kunnen hier bijvoorbeeld meetups organiseren om ze regelmatig te ontmoeten en op de hoogte te houden van onze ontwikkelingen.

Het motto van de CEO is: “Take it to the next level” en dat is precies wat Trueson in gedachten heeft op de nieuwe locatie. De ruimte in B. biedt de mogelijkheid om de verdere groei van het bedrijf te faciliteren.