Upeo, Salesforce consultancy

Upeo is een nieuw Belgisch bedrijf dat zich specialiseert in Salesforce consultancy. De oprichters van het bedrijf, Sara Matthijs en Christina Cano, zijn Salesforce Professionals die eerder gewerkt hebben bij Accenture en 4C/Wipro. Bij elkaar hebben ze jarenlange Salesfoce-ervaring in de verschillende sectoren waarin het bedrijf zich manifesteert. Verder hebben ze hun sporen verdiend in de diverse Salesforce-clouds, waaronder sales, service, marketing en commerce.

Onderscheidend

Het Belgische bedrijf wil ten opzichte van de andere Salesforce-consultants onderscheidend zijn als het gaat om een langetermijnvisie op klantcontracten. Ze geloven er heilig in dat een Salesforce-project niet ophoudt als het live is gegaan, laat Cano weten. Het is voor hen een startpunt om je data aan het werk te zetten en de vruchten te plukken van het project.

Maximaliseren return on investment

“Bedrijven hebben vaak fors geïnvesteerd in digitale transformatieprogramma’s, door software aan te schaffen of te maken die hun klanten en hun ervaring centraal stelt in hun strategie”, vult Sara Matthijs aan, “Helaas plukken ze niet altijd de vruchten van deze investeringen. Upeo zal zich richten op het maximaliseren van de ‘return on investment’ door het implementeren van ‘customer-first’-strategieën.”

Customer Experience Day

Afgelopen 5 oktober was het de internationale Customer Experience Day en het is dan ook geen toeval dat het bedrijf op die datum werd gelanceerd.

‘Zoals het gezegde luidt: zonder klanten heb je geen bedrijf, maar een hobby’, aldus Mathijs. ‘Customer experience en customer centricity zijn de topprioriteit voor elke organisatie. Technologie helpt je bij het aantrekken en behouden van klanten.’