Verduin CRM consultants, een specialist op het gebied van klantrelatiebeheer, is gefuseerd met Smart Connections uit Utrecht. Laatstgenoemde branchegenoot was eerder bekend onder de naam CRM Factory. De directeur van Verduin CRM consultants, Ruud Verduin, heeft zitting genomen in de directie van Smart Connections. Er was al langer sprake van samenwerking tussen de beide bedrijven, de fusie zorgt ervoor dat de banden nog meer versterkt worden.

Fusie Verduin CRM met Smart Connections

Smart Connections wil graag groeien en de klanten in de sectoren waarin het bedrijf acties is een totaaloplossing bieden als het gaat om klantrelatiebeheer. Om deze ambitie waar te maken worden verdere overnames of fusies niet uitgesloten.

Verduin CRM consultants is sinds 1998 actief bij bedrijven om hulp te bieden bij het opstellen van klantstrategieën en organisaties klantgerichter te maken. Tevens geven ze advies bij het selecteren van Customer Relationship Management software.

Ruud Verduin is geen onbekende in de CRM-wereld. Hij was lid van de jury van de CRM Awards en voorzitter van het Platform voor Innovatie in Marketing. Daarnaast was hij hoofddocent van verschillende postacademische opleidingen. Zijn taak binnen Smart Connections zal onder meer bestaan uit leiding geven aan de consultancyactiviteiten van het bedrijf.